Klargøringspakker

Med vores klargøringspakker vil bilen se ud og dufte som ny efter behandlingen. Alt bliver grundigt renset og vasket. Disse behandlinger kan du nyde godt af længe, og bilen kræver fremover mindre vedligehold. Du vil helt sikkert ikke fortryde denne investering.

First Class klargøring

Ved vores First Class klargøring får bilen en samme behandling som vores udvendige klargøring hvor lak og fælge kommer til at fremstå meget blank og flot. Ridser, der ikke kan mærkes med en negl fjernes, og bilen lakforsegles med en keramisk forsegling, der er en af de bedste på markedet.

Ved hjælp af det nyeste inden for nanoteknologi danner vores ridsebestandige keramiske lakforsegling et stærkt glaslignende beskyttelseslag på bilens lak. Vores keramiske lakforsegling måler 9H i hårdhedsskalaen, som er den højest mulige ridsemodstand, der i øjeblikket tilbydes i en nano-keramisk belægning

Fordi nanopartiklerne er så små, når de påføres en overflade, forsegler de alle porerne, der gør overfladen hydrofob (vandafvisende), men er også modstandsdygtige over for UV, ridser, kemikalier, ekstrem varme m.m

Salgsklargøring

Når bilen skal sælges, er det meget vigtigt at den fremstår så pæn og rengjort som muligt for at få den bedste pris for den. Med en salgsklargøring vil bilen komme til at fremstå som pæn og velholdt og investeringen vil være givet godt ud.

Retur efter endt leasing

Carclean har gennem mange år klargjort leasingbiler, der skal afleveres retur efter endt leasingperiode. Dette har sparet vores kunder for mange penge. Hvis en leasingbil ikke er pæn (rengjort og uden buler og ridser), tager leasingselskabet sig rigtig godt betalt for udbedring af dette.

Fjernelse af lugtgener

Vi har rigtig gode erfaringer med at fjerne lugtgener efter eks. rygning, opkast, afføring, spildt mad, benzin, diesel og forrådnet vand efter utæt forrude. Vi giver bilen Intensiv vask af sæder, tæpper og evt. loftsbeklædning med specialmaskine og efterfølgende ozonbehandling.

Vi ringer tilbage