Indvendig og udvendig klargøring

Med vores total ind- eller/og udvendige klargøring får lakken først en total afrensning og så en dybdegående maskinpolering, afsluttet med en stærk hybrid forsegling (keramisk indhold), hvis den indvendige pakke vælges, så får hele bilen en systematisk gennemrensning med varmt sæbevand i tæpperense maskine, som normalt fjerner alle tænkelige pletter, så tørres bilen med varmeblæsere. Herefter er bilen som ny igen.

Keramisk coating ny bil

Ved valg af vores keramiske coating af ny bil, vil bilen, efter en grundig vask og affedtning af lakken få Soft99 QJUTSU Body Coat Pro, som er den bedste keramiske coating, der i dag findes på markedet.

Med det nyeste inden for kemisk polymer teknologi skaber denne ridsebestandige keramiske coating en kemisk forbindelse med klarlakken, der danner et stærkt teflon og glaslignende, hydrofobisk beskyttelseslag på bilens lak. Vores keramiske coating måler 10H i hårdhedsskalaen, som er den højest mulige ridsemodstand, der i øjeblikket tilbydes i en keramisk coating.
Coatingen har en levetid på ca. 2-3 år uden vedligeholdelse. Hvis den bliver vedligeholdt korrekt (f.eks. med håndvask), kan den holde op til 5 år.

First Class klargøring

Ved valg af vores First Class klargøring poleres lakken med en 2-3 trins dybdepolering og herefter får den vores keramiske coating Soft99 QJUTSU Body Coat Pro, som er den bedste keramiske coating, der i dag findes på markedet.

Ved hjælp af det nyeste inden for kemisk polymer teknologi skaber denne ridsebestandige keramiske coating en kemisk forbindelse med klarlakken, der danner et stærkt teflon og glaslignende, hydrofobisk beskyttelseslag på bilens lak. Vores keramiske coating måler 10H i hårdhedsskalaen, som er den højest mulige ridsemodstand, der i øjeblikket tilbydes i en keramisk coating.
Coatingen har en levetid på ca. 2-3 år uden vedligeholdelse. Hvis den bliver vedligeholdt korrekt (f.eks. med håndvask), kan den holde op til 5 år.

Retur efter endt leasing

Carclean har gennem mange år klargjort leasingbiler, der skal afleveres retur efter endt leasingperiode. Dette har sparet vores kunder for mange penge. Hvis en leasingbil ikke er pæn (rengjort og uden buler og ridser), tager leasingselskabet sig rigtig godt betalt for udbedring af dette.

Fjernelse af lugtgener

Vi har rigtig gode erfaringer med at fjerne lugtgener efter eks. rygning, opkast, afføring, spildt mad, benzin, diesel og forrådnet vand efter utæt forrude. Vi giver bilen Intensiv vask af sæder, tæpper og evt. loftsbeklædning med specialmaskine og efterfølgende ozonbehandling.

Vi ringer tilbage