Indvendig klargøring

Bilen ser ud og dufter som ny efter denne behandling. En indvendig klargøring vil gøre, at din bil kommer til at fremstå som næsten ny. Alt bliver grundigt renset og vasket. Denne behandling kan du nyde godt af længe, og bilen kræver fremover mindre vedligehold. Du vil helt sikkert ikke fortryde denne investering.

Salgsklargøring

Når bilen skal sælges, er det meget vigtigt at den fremstår så pæn og rengjort som muligt for at få den bedste pris for den. Med en salgsklargøring vil bilen komme til at fremstå som pæn og velholdt og investeringen vil være givet godt ud.

Retur efter endt leasing

Carclean har gennem mange år klargjort leasingbiler, der skal afleveres retur efter endt leasingperiode. Dette har sparet vores kunder for mange penge. Hvis en leasingbil ikke er pæn (rengjort og uden buler og ridser), tager leasingselskabet sig rigtig godt betalt for udbedring af dette.

Fjernelse af lugtgener

Vi har rigtig gode erfaringer med at fjerne lugtgener efter eks. rygning, opkast, afføring, spildt mad, benzin, diesel og forrådnet vand efter utæt forrude. Vi giver bilen Intensiv vask af sæder, tæpper og evt. loftsbeklædning med specialmaskine og efterfølgende ozonbehandling.

Klargøringsmetoder

Vores mangeårige erfaring gør, at vi får din bil flot igen på den rigtige og mest skånsomme måde. Vi lever af vores tilfredse kunder gennem mere end 25 år. Se vores beskrivelse af de metoder vi benytter når vi klargører biler.

Vi ringer tilbage